پروژه مسکونی مرجان نیاوران 13 طبقه ساره بتنی 3960 متر مربع طراح سازه طراح و مجری پایدار سازی گود ماتیا ساختمان پایدار سازی گود روش ترکیبی انکراژ و تاپ داون

پروژه مرجان نیاوران

پروژه در خیابان شهید باهنر (نیاوران)، خیابان مرجان، واقع گردیده است.

این پروژه در ۱۳ طبقه و با زیربنای ۳۹۶۰ متر مربع و با اسکلت بتنی اجرا می‌گردد که از این ۱۳ طبقه، ۵ طبقه مسکونی بوده و مابقی طبقات به پارکینگ، استخر و سالن‌های ورزشی اختصاص یافته است.

به دلیل نوع توپوگرافی زمین این منطقه، ضلع شمالی و جنوبی این پروژه با یکدیگر ۱۵ متر اختلاف ارتفاع دارند.

این پروژه در ضلع‌های شمالی و جنوبی در مجاورت خیابان و در ضلع غربی در مجاورت یک دیوار بتنی قرار داشته که با هماهنگی با شهرداری محترم، در این سه ضلع نام‌برده از روش انکراژ برای پایدارسازی گود استفاده شده است.

اما این پروژه در ضلع شرقی خود، مجاور یک ساختمان مسکونی بوده که رضایت ساکنین ساختمان مذکور برای اجرای انکراژ تأمین نگردیده و بدین دلیل ضلع شرقی این پروژه با استفاده از روش ساخت بالا به پایین (تاپ-داون) اجرا و پایدارسازی می‌گردد.

پس از خاکبرداری ضلع شرقی این پروژه تا تراز فونداسیون همسایه‌ی شرقی، ستون‌های روش ساخت بالا به پایین اجرا شده و سپس سقف اول مابین ستون‌های مذکور اجرا می‌گردد.

با اتمام سقف اول، فرآیند ساخت قسمت شرقی پروژه با روش ساخت بالا به پایین ادامه پیدا خواهد کرد؛ یعنی همزمان با خاکبرداری زیر سقف اجراشده، اسکلت و سقف طبقات فوقانی نیز اجرا می‌گردند.

پروژه ظفر-جردن آفریقا - اجرا، طراحی سازه، طراحی و اجرا به روش تاپ داون top-down ، تامین قالب وافل سقف

پروژه بنیان ظفر

پروژه ظفر-جردن (آفریقا) اجرا، طراحی سازه، طراحی و اجرا به روش تاپ داون، تامین قالب وافل

ساختمان تجاری اداری “بنيان ظفر” مستقر بر جنب خیابان ظفر، در نزدیکی خیابان آفریقا در منطقه سه تهران واقغ شده است

ایم ساختمان در زمینی به مساحت ۴۷۵ مترمربع ساخته خواهد شد و دارای مجموعا حدود ۴۰۰۰ متر مربع بنای مفید و غیرمفید، شامل پنج طبقه اداری روی همکف، یک طبقه تجاری با ارتفاع سقف ۶ متر، نیم طبقه تجاری و پنج طبقه منفی برای پارکینگ و انباری است.

مزایای اجرای سقف وافل ماتیا

مهمترین فواید استفاده از قالب وافل سقف حذف ستونهای مازاد و افزایش دهانه بین ستونها می باشد. در نتیجه استفاده از سقف وافل، حذف ستون ها و ایجاد دهانه های بزرگتر و کم شدن محدودیتها در استفاده دیوارها می باشد، که این امر سبب انعطاف بسیار زیادی در طراحی معماری می گردد.

طراحی سازه، ژئوتکنیک و روش اجرای تاپ داون: ماتیا

پروژه فلسفی

کارفرما: آقای دکتر محمودی
مدیر پروژه: دکتر فشارکی
طراحی سازه، ژئوتکنیک و روش اجرای تاپ داون: ماتیا
ناظر بر اجرای تاپ داون: ماتیا
طراحی و اجرای سازه بتنی: کیوبوید
کنترل و نظارت بر سازه: دکتر دولتشاهی – دکتر حمیدیا
اجرای سازه فلزی: CFT ایران